Copyright © 2005-2020 Jan A. Theulings
Appartement  "OGYGIA" 
 
Het appartement "Ogygia", is een volledig ingericht zelfstandig geschakeld woonhuis met een eigen ingang aan de zijkant van het hoofdgebouw.
 
Het is rustig gelegen aan de oostelijke rand van het dorp NES en is bekroond met maar liefst een 4 sterren waardering van de ANWB.
 
Het is ruim van opzet en ingericht voor 5 personen; met drie slaapkamers, een badkamer met 2e toilet en een ruime woonkamer met open keuken. Er is een televisie, radio, dvd-speler en gratis internet. Voor slechthorenden met een hoortoestel is er een ringleiding aanwezig, deze zorgt ervoor dat het geluid van televisie en radio kan worden beluisterd zonder storend omgevingsgeluid. 
 
De benedenverdieping bestaat uit een hal, een zeer ruim woongedeelte en een volledig ingerichte badkamer (met aparte douche en bad.) Ook bevindt zich in de hal de trap naar de bovenverdieping.
 
De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers voor twee personen en een slaapkamer voor één persoon. Verder zijn hier een tweede toilet en een bergruimte met wasmachine en diepvries.
.
 
 
 
Uiteraard is het appartement ook voorzien van centrale verwarming.
 
Het terras is gelegen op de zuidzijde en bereikbaar vanuit de woonkamer.
 
De grafische indeling en een aantal foto's van het appartement vindt u onder het menu Appartement - Indeling of u kunt ook hier klikken
 
Beneden verdieping bestaat uit:
 
Hal.
 
Uw appartement heeft een aparte ingang die toegang geeft tot een ruime hal met het daaraan grenzende woongedeelte en de badkamer. Ook bevindt zich hier de trap naar de bovenverdieping
 
Kook/Woongedeelte
 
Deze L-vormige ruimte, die ruim 37m2 beslaat, bestaat uit een woon- en een kookgedeelte.
De woonruimte zelf is gezellig ingericht en heeft naast het zitgedeelte ook een ruime eettafel met 5 stoelen. De woonruimte geeft toegang tot het terras met de daar aangrenzende tuin.
In het kookgedeelte vindt u een luxe ingerichte keukenblok met o.a. een vaatwasser, koelkast, magnetron, een kookplaat, afzuigkap, etc....
 
Badkamer
 
De badkamer is niet alleen volledig betegeld, maar is ruim en waarin zich naast het bad ook een aparte douche bevindt. Verder vindt u hier een wastafel en een 2de toilet.
 
De Bovendieping bestaat uit:
 
3 ruime slaapkamers, waarvan 2 tweepersoons en 1 eenpersoons, alsmede een toilet ruimte (met WC, vaste wastafel en een elek. handdoekendroogrek)
 
De bedden zijn nieuw en comfortabel (90 x 200 cm).
 
Bergruimte
 
Hier bevindt zich o.a. de wasmachine
 
Bijzonderheden:
 
Het appartement mag door max. 5 personen worden gebruikt.
 
Huisdieren zijn NIET toegestaan
 
Het gehele appartement is een rookvrije zone
Terug naar boven